Shop

TV-meubel Salamia 204cm – (kies een kleur)

 279,00

Beschikbare 2 varianten

Tags: Categorie: Artikelnummer: N/B

Productomschrijving

 

De Salamia TV-meubel belichaamt modern design dat elegantie naadloos combineert met functionaliteit. Verkrijgbaar in twee stijlvolle uitvoeringen – diep mat zwart en mat wit – past hij perfect in elk interieur en benadrukt de unieke sfeer van de ruimte.

De strakke lijnen en subtiele, gebogen details op de voorkant geven het meubel een lichte en moderne uitstraling. Het ruime blad biedt niet alleen voldoende plaats voor je televisie, maar ook voor extra multimedia-apparaten zoals een soundbar of spelconsole, waardoor het de ideale plek voor entertainment wordt.

Onder het blad bevindt zich een ruime opbergruimte, slim ingedeeld met vier deuren. Dankzij het push-to-open systeem openen de deuren moeiteloos, terwijl het ontbreken van handgrepen de minimalistische uitstraling van de kast versterkt. Het royale interieur biedt genoeg ruimte voor al je apparatuur en accessoires, van audio- en videoapparatuur tot afstandsbedieningen en kabels, zodat je jouw woonkamer netjes kunt houden.

Gemaakt van hoogwaardig MDF, is de Salamia TV-kast een duurzaam en stevig meubelstuk dat jarenlang meegaat. Ideaal voor moderne interieurs, zal de Salamia TV-kast harmonie en stijl toevoegen aan jouw woonkamer en fungeren als zowel een praktisch als decoratief element.

 

 

Productspecificatie

Kleur: - Mat Zwart
- Mat Wit
Staand / hangend: Staand
Breedte: 204 cm
Hoogte: 54 cm
Diepte: 35 cm
Materiaal: Spaanplaat constructie, MDF deuren
Maximaal draagvermogen: Staand: 20 kg
Aantal pakketten: 2 deelen

Levering en montage

Gratis bezorging binnen Nederland en België. Onze chauffeurs zullen er alles aan doen om het TV-meubel in perfecte staat bij u te leveren. TV-meubel SALAMIA wordt geleverd in 2 pakketten met instructies voor zelfmontage.

- We bezorgen van maandag tot en met zaterdag.

Bijpassende producten:


Bekijk ook eens