Levering bij Meubel Square

Bij het plaatsen van een bestelling bij Meubel Square hoef je je geen zorgen te maken over de verzendkosten. Kies je meubel en wij bezorgen het gratis bij jou! Alle grootformaat producten bezorgen we met eigen transport, zodat je er zeker van kunt zijn dat de pakketten onbeschadigd aankomen.

 

Hoe werken wij?

Plannen van leveringen: We plannen leveringen enkele dagen van tevoren. Zodra onze planningsafdeling de dag en het verwachte tijdstip van levering heeft gepland, informeren we je hierover uiterlijk 24 uur voor de geplande levering via een SMS-bericht.

Voorbereiding van de bestelling: Vervolgens wordt jouw bestelling klaargemaakt voor levering.

Informatie op de dag van levering: Op de dag van levering proberen onze bezorgers je ongeveer 30 minuten voor levering een SMS te sturen met de melding dat ze onderweg zijn.

Bezorging van de pakketten: De pakketten worden rechtstreeks bij jou afgeleverd.

 

Wat moet je weten voor de levering?

Zorg ervoor dat je thuis bent: Zorg ervoor dat je thuis bent op het afgesproken tijdstip van levering en bereikbaar bent op het opgegeven telefoonnummer. Als er op het moment van levering niemand thuis is, kunnen onze bezorgers niet wachten, omdat ze ook bij andere klanten moeten bezorgen.

Ben je niet thuis? Vraag een van je buren om de levering voor je aan te nemen en informeer ons hierover. We kunnen de pakketten ook met jouw toestemming op je terrein achterlaten op jouw verantwoordelijkheid op een afgesproken plaats. In dat geval zullen onze bezorgers een foto maken van het achterlaten van de pakketten ter documentatie.

Heb je de eerste levering gemist? Bij een mislukte eerste levering plannen we de levering van je bestelling opnieuw binnen 5 werkdagen.

Levering op het opgegeven adres: We leveren je bestelling tot aan je voordeur. Als er geen lift in het gebouw is en de verdieping alleen via trappen te bereiken is, leveren we tot en met de 4e verdieping. Woon je op de 5e verdieping zonder lift? Dan leveren we je bestelling tot en met de 4e verdieping. Woon je op de 9e verdieping met lift? Dan leveren we je bestelling op de 9e verdieping.

Levering naar een eiland: We bezorgen geen pakketten naar de Waddeneilanden.

 

Extra informatie

Gereedheid van de bestelling: Je bestelling wordt uitgevoerd wanneer alle door jou bestelde producten klaar zijn voor verzending.

Klachten en kleinere artikelen: Klachten en kleinere artikelen leveren we via DHL of PostNL. Na verzending via deze bedrijven verstrekken we altijd een track & trace code.

Prijzen: Alle bedragen op de website zijn in euro's en inclusief BTW.

 

We nodigen je uit om te winkelen bij Meubel Square, waar de levering altijd gratis en veilig is!

Veelgestelde vragen

1Hoe lang duurt de levering?
We proberen de meubels binnen 5 werkdagen na de aankoopdatum te leveren. De levertijd hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het aantal bestellingen uit een bepaalde regio. Uiterlijk 24 uur voor de levering ontvangt u een SMS-bericht met de datum en de verwachte levertijd.
2Wat zijn de bezorgkosten?
Al onze producten worden gratis geleverd. De levering is gratis in België en Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.
3Kan ik mijn bestelling volgen?
Nee, u ontvangt geen trackingcode omdat wij de meubels met ons eigen transport leveren en geen gebruik maken van externe bedrijven. Onze koeriers proberen altijd contact met u op te nemen via SMS 30 minuten voor levering, wanneer ze al onderweg zijn naar u.
4Levert u op de Waddeneilanden?
Nee, wij leveren niet op de Waddeneilanden. Gratis levering is alleen van toepassing in België en Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.
5Brengt de chauffeur de meubels naar binnen?
Ja, onze koeriers brengen alle pakketten naar de door u aangewezen plek, zelfs als u in een flat woont.
6Kan ik mijn bestelling persoonlijk ophalen?
Ja, u kunt uw bestelling persoonlijk ophalen in een van onze magazijnen in Bladel, Hallenstraat 4E, 5531 AB. Om de meubels persoonlijk op te halen, dient u van tevoren een afspraak te maken zodat ons magazijn uw bestelling kan voorbereiden. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.