Shop

Dressoir Salamia 100cm – (kies een kleur)

 219,00

Beschikbare 2 varianten

Tags: Categorie: Artikelnummer: N/B

Productomschrijving

 

De Salamia dressoir combineert modern design met elegantie en functionaliteit. Verkrijgbaar in twee stijlvolle uitvoeringen – diep matzwart en mat wit – past hij perfect in elk interieur en benadrukt het unieke karakter van de ruimte.

Strakke lijnen en subtiele, gebogen details op de voorkant geven het meubel een lichte en moderne uitstraling. Het brede bovenblad biedt volop ruimte voor decoratieve items zoals vazen, kunstwerken of lampen, wat het dressoir zowel praktisch als stijlvol maakt.

Met een lengte van 100 cm en voorzien van twee deuren, biedt de Salamia dressoir voldoende opbergruimte. Dankzij het push-to-open systeem openen de deuren soepel en zonder zichtbare handgrepen, wat de minimalistische en moderne uitstraling versterkt.

De ruime binnenkant biedt genoeg plek om diverse voorwerpen op te bergen die je uit het zicht wilt houden, zodat je jouw interieur netjes en opgeruimd kunt houden.

Gemaakt van hoogwaardig MDF, is de Salamia dressoir een duurzaam en stevig meubelstuk dat jarenlang meegaat. Perfect voor zowel de slaapkamer, maar ook geschikt voor de woonkamer of eetkamer, brengt de Salamia dressoir harmonie en stijl in jouw interieur, door functionaliteit te combineren met een decoratief accent.

Productspecificatie

Kleur: - Mat Zwart
- Mat Wit
Staand / hangend: Staand
Breedte: 100 cm
Hoogte: 81 cm
Diepte: 35 cm
Materiaal: Spaanplaat constructie, MDF deuren
Maximaal draagvermogen: Staand: 20 kg
Aantal pakketten: 2 deelen

Levering en montage

Gratis bezorging binnen Nederland en België. Onze chauffeurs zullen er alles aan doen om het dressoir in perfecte staat bij u te leveren. Dressoir SALAMIA wordt geleverd in 2 pakketten met instructies voor zelfmontage


- We bezorgen van maandag tot en met zaterdag.

Bijpassende producten:


Bekijk ook eens